Gulve

P​rofessionelt udført gulvarbejde

Få dit nye trægulv lagt af fagfolk

Grønnemose Byg ApS har mange års erfaring med gulvarbejde, og derfor ved vi, hvordan et smukt, nyt trægulv skal lægges. Trægulve er nærmest synonymt med den danske byggestil og med god grund: Gulve af træ giver huset sjæl.

Desværre er gulve også noget af det, der hurtigt kan se slidt ud, hvis du ikke får det skiftet, når det trænger. Lad derfor os lægge dit nye gulv for dig.

Vores dygtige håndværkere kører ud og lægger gulve hos private og erhvervskunder i Broby, Odense, Svendborg og Faaborg, og vi hjælper også gerne dig til solide og smukke nye gulve.

​Alle typer gulvarbejde i træ

Som tømrer er træ vores materiale – også når det kommer til gulve. Gulve af træ giver behagelige overflader og skaber ro og rene linjer i hvert enkelt rum og i boligen som helhed.

Der er i dag utroligt mange typer af trægulv til meget forskellige priser fra de helt billige udgaver til de mere eksklusive. Og det kan derfor være svært at overskue hvilket nyt gulv, du skal gå efter.

Skal gulvet være rustikt eller klassisk? Skal det være et massivt fyrretræsgulv, et gulv i lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Kun fantasien sætter grænsen, så lad os hjælpe dig med at gøre dine gulvdrømme til virkelighed.

Vi laver naturligvis også individuelt tilrettede løsninger med paneler og karme i forbindelse med gulvarbejde hos dig. På den måde får du ikke bare et nyt gulv, men et samlet og afsluttet resultat.

Kontakt os for et tilbud og en pris

Når du bestiller nye gulve hos os, står vi klar med professionel rådgivning og ekspertise, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til din ejendom. På den måde er du sikker på at få et gulv, du kan have glæde af i mange år fremover. Har du gulvarbejde, du gerne vil have udført professionelt og effektivt, så kontakt os allerede i dag. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud til en god pris.