FRA IDÉ TIL RENOVERING

​Hovedentreprise med sikker styring

Lad os stå for alle facetter i byggeprocessen

Skal du have bygget nyt eller have lavet omfattende moderniserings- eller ombygningsarbejde, så lad Grønnemose Byg ApS være hovedentreprenør på byggeriet.

Ved at give os hovedentreprisen på projektet er du sikret professionel byggestyring og kvalitetskontrol gennem hele arbejdet. Vi tilbyder hovedentreprise til både private kunder og erhvervskunder i og omkring Broby, Odense, Middelfart og Faaborg – og vi hjælper også gerne dig med at få dit byggeri sikkert i mål.

Hvad er hovedentreprise?

Ved en hovedentreprise har du os som professionelle håndværkere til at styre processen med tidsplaner, overholdelse af budget og kvalitetskrav. Vi sørger for afholdelse af byggemøder og samarbejde med underleverandører som murere, elektrikere og malere.

Du får hjælp til papirarbejdet, så du kan få de nødvendige godkendelser på plads, inden byggeriet går i gang. Herefter er det vores ansvar, at byggeriet bliver færdigt til tiden og til den aftalte pris.

En fordel ved vores entreprise er, at du som bygherre kun skal kommunikere med én håndværksvirksomhed – os. Den videre kommunikation med de øvrige håndværkere tager vi os af, hvilket sikrer, at der sker et minimum af misforståelser undervejs i byggeprocessen.

Få et tilbud på hoved- og totalentreprise

Udover hovedentreprise kan vi tilbyde at påtage os totalentreprise på dit byggeri. Det betyder, at vi varetager alle de opgaver, der er nævnt under hovedentreprise, oveni at vi påtager os arbejdet med og ansvaret for projektering, byggetegninger og beregninger.

Ønsker du professionel, faglig kompetent hjælp og styring til dit byggeprojekt, så skriv eller ring til os. Så finder vi sammen ud af, hvordan dine byggeplaner bliver ført ud i livet.
Vores tilbud på hovedentreprise og totalentreprise er gennemarbejdede og sikre – så ved du, hvordan dit byggeri ender ud.

HAR DU BRUG FOR ET GRATIS​ UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Søndergade 15 | 5672 Broby

CVR: 38769537

Thomas: ​+45 28 83 24 14
Jonas: ​+45 21 78 64 53​
E-mail: Kontakt@Groennemose-byg.dk

Om virksomheden

​Skal du i gang med et byggeprojekt, men mangler du ideer til diverse tømrerløsninger? Så kan du her på siden få masser af inspiration til alt lige fra gulv til kvist.

Under hvert menupunkt kan du se, hvad Grønnemose Byg ApS tilbyder i samarbejde med professionelle leverandører.

Medlem af​

Din sikkerhed for godt arbejde – medlem af Byg garanti