Montering af døre

​Udskiftning og montering af døre

Vi tilbyder levering og isætning af døre

Trænger dørene i din bolig eller i din erhvervsejendom til en udskiftning, så står vores erfarne og dygtige tømrere hos Grønnemose Byg ApS klar til at hjælpe. Vi udskifter alle former for døre fra hoveddøre til bagdøre og alle typer af indvendige døre.

​Vores kunder er både private boligejere og erhvervsdrivende, og vi er stolte af at have glade og tilfredse kunder ikke bare i Broby, hvor vi har til huse, men også i Odense, Faaborg, Middelfart og omegn.

Professionel isætning af døre ude som inde

Vi har et stort udvalg af døre fra vores leverandører, som vi kan tilbyde dig som kunde. Det betyder, at vi altid kan finde nye døre, der passer til din bolig eller din ejendom.

Finder vi ikke en dør, der passer til din bygnings mål, får vi lavet en ny dør til dig.

Når det kommer til udskiftning af døre, er det normalt hele døren, der skiftes ud. Men vores dygtige og erfarne tømrere kan også reparere en gammel, slidt dør, hvis du gerne vil bevare en original fra huset. Det kan der eksempelvis være en unik, gammel hoveddør.

​Udover isætning af døre tilbyder vi også professionel montering af tætningslister til døre, ligesom vi laver perfekt tilretning i forbindelse med montering af døre, når vi er ude.

Tilbud på montering af døre

Ønsker du udskiftning af indvendige døre, tilbyder vi ekstra gode priser, hvis du skal have lavet montering af døre eller isætning af døre i hele bygningen.

​Er det både montering af døre og vinduer, du skal have hjælp til, skræddersyr vi også gerne et godt tilbud til dig med en samlet pris på hele opgaven. Giv os et ring eller send en mail – så finder vi dørene til dig.

​Vi tilbyder også montering af vinduer, læs mere om det her.