Montering af vinduer

Udskiftning og montering af vinduer

Vi klarer alt fra levering til isætning af vinduer

Er dine vinduer slidte og har set bedre dage, så kan Grønnemose Byg ApS hjælpe dig med nye og tidssvarende vinduer.

​Vi er eksperter i udskiftning af vinduer og montering af vinduer. Uanset om der skal skiftes et enkelt vindue eller to, eller om hele huset eller ejendommen skal have nye vinduer, er vores dygtige og erfarne tømrere klar til opgaven.

Tømrervirksomheden ligger i Broby, men vi har kunder, private- såvel som erhvervskunder, fra hele området omkring Odense, Svendborg, Ringe og Faaborg. Og vi kommer gerne ud til dig og ordner udskiftning af vinduer.

Udskiftning af vinduer efter mål

Det er ikke altid muligt at finde vinduer i standardmål, som passer til din specifikke bygning. Derfor tilbyder vi både at levere vinduer i standard og efter specialmål.

Om opgaven er udskiftning og montering af et vindue, eksempelvis hvis en termorude er punkteret, eller det handler om montering af vinduer i hele huset, så klarer vi opgaven.

Vi kan tilbyde både montering af vinduer og døre, hvor vi kommer ud til dig. Trænger dørene til en fornyelse, klarer vi også dem.

​Vores team er kvalitetsbevidst og sætter en ære i godt håndværk, god kommunikation og fleksibilitet. Det betyder, at vi kommer og klarer udskiftning af vinduer, når det passer dig.

Hvad koster montering af vinduer?

Vores priser på vinduesmontering er gode og vores udvalg stort, så vi kan også finde de vinduer, der passer til netop din bolig og dine behov. Når du bestiller nye vinduer hos os, laver vi gerne en pris på vinduer inkl. montering. Så ved vi, at vinduerne sidder, som de skal.

Hvis du ønsker et godt tilbud på nye vinduer, skal du blot ringe eller skrive til os. Når vi kender dine behov og ønsker, laver vi en god pris. Er der tale om et større projekt, får du et skræddersyet tilbud.

Vi tilbyder også udskiftning af døre, læs mere om det her.