Renovering

​Professionel renovering af hus

Vi laver også totalrenovering af hus

Trænger din bolig eller din ejendom til renovering, så lad os hjælpe. Hos Grønnemose Byg ApS har vi mange års erfaring med renovering af hus, og vi påtager os alle typer opgaver – fra de mindre ombygninger og husrenoveringer til totalrenovering af hus fra kælder til kvist.

Vores virksomhed ligger i Broby, og vi løser alle slags renoveringsopgaver inden for tømrerfaget for private kunder, erhvervskunder og kunder i det offentlige i såvel Broby og omegn som Odense, Faaborg og Svendborg.

​Hjælp til renovering af hus

Når det kommer til renovering af hus, kan opgaverne dække et bredt spektrum af løsninger og priser. Og vi kan hjælpe dig sikkert og godt igennem hele processen.

Vi tilbyder:​

  • Renovering af facade, hus, loftsetage.
  • Renovering af tag.
  • Ombygninger for bedre udnyttelse af husets kvadratmeter.
  • Totalrenovering af hus, hvor hele boligen eller ejendommen bliver sat i stand.

Ved større renoveringsopgaver og ved totalrenovering af hus kræves der byggetilladelse og efterfølgende dokumentation for, at arbejdet er udført korrekt og efter de lovmæssige forskrifter.
Når du lader os stå for renovering af hus hos dig, hjælper vi dig med alt papirarbejde fra ansøgning om byggetilladelse til dokumentation for det udførte arbejde.

Få et tilbud på renovering af hus

Har du et større eller mindre byggeprojekt, du gerne vil have os til at kigge på, så kontakt os allerede i dag. Vi står klar med fagligt indspark, professionel rådgivning og byggeteknisk vejledning, inden vi sammen med dig finder frem til den bedste løsning i forhold til dit projekt. Vores tilbud er efter dine ønsker, og vi laver altid en fair, billig og realistisk pris på vores entrepriser.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvor ordningen er gratis for dig som kunde og din garanti for kvalitet i vores arbejde.