Tilbygning

Få bygget en tilbygning til dit hus

Vi giver dig plads til at leve

Drømmer du om at få flere kvadratmeter i din bolig, så kan en tilbygning være svaret. En tilbygning kan være mange ting fra den mindre forlængelse af huset til en ny overetage. Det kan også være et helt nyt hus i forbindelse med det eksisterende. Hos Grønnemose Byg ApS har vi ekspertisen og erfaringen til at lave den helt rigtige tilbygning i træ til dit hus.

​Vores tømrervirksomhed ligger i Broby, og hvert år hjælper vi kunder i og omkring Broby, Svendbirg, Faaborg, Odense og omegn med ombygning og tilbygning til huse.

Tilbygningen til huset skal passe til helheden

Det kan være svært at tilpasse en tilbygning til det oprindelige hus, når det kommer til stil, udseende og karakter –særligt når det er et ældre hus, der skal bygges til.
Men vi har erfaringen og det faglige blik, der er nødvendigt for at finde de rigtige løsninger til dig som kunde. Uanset om du skal have lavet en udestue, bygget stuen ud, en ny entré, sat en garage op eller have bygget en helt ny teenageafdeling, står vi klar til at hjælpe dig.

Det kan være en god idé at kigge på huspriserne i dit område, før du går i gang med større tilbygninger til huset. Bor du i et område med høje priser på boliger, kan en tilbygning til huset være en god investering.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Jo flere kvadratmeter tilbygning, jo lavere bliver vores tilbud og priser på tilbygningen til huset. Det vil sige, at det er forholdsmæssigt billigere at få bygget 50 eller 100 m² end blot 10 eller 20 m² til din bygning.

Vi laver tilbygninger i træ til private boliger, erhvervsejendomme og sommerhuse. Og vi kan også hjælpe dig til flere kvadratmeter. Hos os gør meget ud af at finde en fair pris, hvor alle kan være med. Så lad os bygge en tilbygning til dit hus og give dig ekstra plads at leve på.