FRA IDÉ TIL RENOVERING

​Totalentreprise for privat og erhverv

Hos Grønnemose Byg har vi kompetencer inden for totalentreprise for både privat og erhverv, og vi klarer store som små opgaver inden for området. Som tømrer udfører primært entrepriser på Fyn og i Trekantsområdet, herunder i og omkring Broby, Odense, Middelfart og Faaborg.

Typisk udfører vi følgende opgaver inden for totalentreprise:

✔︎ Nybyg

✔︎ Ombyg

✔︎ Tilbyg

✔︎ Renovering

Når du vælger os som din totalentreprenør, sikrer du dig selv et tæt og pligtopfyldende samarbejde, hvilket vi af erfaring ved, at der kommer det bedste resultat ud af. Vi sørger for, at du kan slappe af under byggeprojektet, da vi tager os af al kontakt til elektriker, vvs, murer, maler mv., samt at hente de forskellige tilladelser ind. Vi bliver din eneste kontaktperson under byggeriet, hvilket betyder, at vi er ansvarlige for hele processen.​

Hvad koster en totalentreprise?

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til, hvilken pris du kan forvente for totalentreprise. Først og fremmest handler det om størrelsen på projektet, og for det andet kommer det også an på, hvilke materialer du ønsker, at der skal gøres brug af.

Særligt steder som køkken og badeværelse kan være to af de ting, der kan gøre projektet lidt dyre. Vi forsøger dog altid at rådgive dig til en billig, men kvalitetsfuld løsning.

Med vores brede kompetencer og mange års erfaring inden for området, kan du regne med, at processen kommer til at gå som smurt, og du kan derfor tage det helt roligt. Vi sørger for at opdatere dig igennem det hele, og du er derfor altid klar over, hvor vi står med dit byggearbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker mere viden om, hvad vi kan tilbyde inden for totalentreprise, og hvilke priser og tilbud vi kan hente ind til dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på både hovedentreprise og totalentreprise.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 28 83 24 14 eller ved at skrive en e-mail til kontakt@groennemose-byg.dk.

HAR DU BRUG FOR ET GRATIS​ UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en e-mail og beskriv din opgave og vi vil sende dig et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Søndergade 15 | 5672 Broby

CVR: 38769537

Thomas: ​+45 28 83 24 14
Jonas: ​+45 21 78 64 53​
E-mail: Kontakt@Groennemose-byg.dk

Om virksomheden

​Skal du i gang med et byggeprojekt, men mangler du ideer til diverse tømrerløsninger? Så kan du her på siden få masser af inspiration til alt lige fra gulv til kvist.

Under hvert menupunkt kan du se, hvad Grønnemose Byg ApS tilbyder i samarbejde med professionelle leverandører.

Medlem af​

Din sikkerhed for godt arbejde – medlem af Byg garanti